Antiaging Group Barcelona. Clinica de Cirugia Plástica Estética.

Ets a: Antiaging Group Barcelona. Cirugía Plástica Estética. Medicina Estética » Blog » Augment de mames: preguntes més freqüents

Augment de mames: preguntes més freqüents

aumentomamas antiaginggroupbarcelona Augment de mames: preguntes més freqüentsPerquè rebem en consulta moltes dones amb moltíssims dubtes. Perquè llegim (i moltes vegades tractem d’ajudar) en moltíssims fòrums moltíssims errors, creences, que poden arribar a conclusions errònies o males pràctiques, avui he decidit respondre a les preguntes freqüents de l’augment mamari, i desmuntar els mites. Espero que sigui d’utilitat.

1. He de canviar-me els implants cada 10 anys.
Tots els fabricants de pròtesis mamarias a nivell mundial oferixen garantias per defecte de fabricació que varian des de 10-20 anys a una garantia per a tota la vida. Però això no significa que els implants hagin de reemplaçar-se per altres passat aquest temps si no donen problemes. Tampoc és cert que els implants hagin de canviar-se cada 7-8 anys (o altres xifres que s’escolten o llegixen). Un 2% dels implants cohesivos estan trencats als 10 anys (un estudi de P. Heden a Suècia). Tampoc podem assegurar que l’implant duri tota la vida. És possible que al llarg de la vida de la dona l’implant hagi de ser canviat almenys una vegada. És a dir que podem mantenir amb total seguretat les pròtesis en les nostres mames fins que es detecti que existeix un criteri mèdic per a canviar-les.

2. Les pròtesis poden explotar en els avions.
El mite més popular. Si això fora així totes les pròtesis que arriben a les nostres clinicas llegarian trencades i no és així. Les pròtesis es fabriquen sota els mes estrictes controls de seguretat i es transporten via aerea des d’Alemanya, Irlanda, Estats Units…

3. No puc realitzar esport després de l’operació.
Durant el primer mes és recomanable no realitzar esport intens. A partir de llavors i sempre que el procés de recuperació hagi estat correcte es pot practicar esport amb un bon subjectador. En pacients que fan exercici intens pot ser recomanable posar els implants damunt del múscul pectoral, per a evitar que aquest deformi o desplaci la pròtesi.

4. No puc donar de mamar als meus futurs fills.
En la intervenció independentment de la via d’accés per a col·locar la pròtesi mai es talla la comunicació dels conductes galactòforos al mugró. És a dir, no impossibilita la lactància materna en un futur.

5. Es nota perfectament qui duu pròtesi i qui no.
Depèn. Segons el tipus de mama que es tingui prèviament i el tipus d’implant asi com el volum són factors determinants per al resultat després de la intervenció. En qualsevol cas, és més fàcil de detectar amb la dona tombada.

6. Pot haver-hi rebuig dels implants.
Les pròtesis mamarias no es rebutgen. El que pot ocórrer és una contractura capsular que és una cicatriu al voltant de l’implant mes gruixuda del normal. Segons el grau de contractura en ocasions és necessària la reintervención.

7. Les cicatrius per a col·locar els implants es poden esborrar.
Tant de bò. En general les cicatrius són gairebé imperceptibles però sempre que incidim amb un bisturí sobre la pell, aquesta respon amb una cicatriu cutánea. Existeixen cremes i apòsits per a millorar l’aspecte durant el procés de cicatrización.

8. Realitzar una intervenció d’augment mamario és facil i ràpid.
És un error pensar que aquesta intervencion no entranya ningun risc. Simpre que s’entra en un quiròfan existeix un risc potencial que encara que mínim , existeix. És molt important acudir a un professional qualificat i que vagi a realitzar la cirurgia en un centre acreditat. En qualsevol cas, l’índex de complicacions ronda el 1-2%.

9. Amb l’implant la mama és més difícil la detecció de possibles tumors.
Hi ha estudis que mostren que la pròtesi pot donar lloc a un 10% de falsos negatius en les mamografías. Això vol dir que és possible que es necessitin proves complementàries com la Ressonància Magnètica per al diagnòstic. Però també és cert que la pròtesi empeny a la glàndula i és més fàcil detectar-se un nódulo a la palpación. S’ha comprovat que no existeix cap diferència quant a supervivència i pronòstic en dones amb càncer de mama, amb o sense pròtesis prèvies al tractament del càncer. Les pròtesis no augmenten el risc de tenir càncer. En el món occidental un 10% de dones poden desenvolupar càncer en la seva vida.

10. Les pròtesis anatòmiques es giren.
I les rodones. El que ocorre és que si una pròtesi anatòmica gira la forma de la mama canvia. És molt rar que això ocorri, al voltant d’un 2-3%. Les causes poden ser que la paret de l’implant no s’ha fixat bé al teixit que l’envolta, o que la butxaca sigui massa gran.

Si tens més dubtes que t’agradaria que respongués, deixa’m un comentari més baix i intentaré contestar tan aviat sigui possible.

Puede interesarte:

 1. Augment de mamas: preguntes freqüents (II)
 2. Augment de mames: implants
 3. Mames dinàmiques en l’augment de pit
 4. Augment de mames subfascial

Deixa'ns un comentari

Comentaris d'aquesta entrada RSS dels comentaris d'aquesta entrada

 1. 14 / jun

  Cintia va dir…

  Hola, mi consulta es la siguiente fui mama hace un año y 3 meses y todavia tengo leche, pero mi hijo ya no toma el pecho, eso es un impedimento para operarme?

  Reply

 2. 04 / jul

  NOELIA va dir…

  Hola, me opere hace 3 semanas de mamoplastia de aumento, la primera semana todo bien pero de unos dias hasta ahora siento como se mueve algo en mi pecho izquierdo como si se moviera mi protesis, estoy suer preocupada, llame a mi cirujano se lo comente y este me ha dicho que puede ser a que quede algo de liquido de la imflamacion y haga que resbale la protesis pero que para nada me preocupe.
  ¿¿ME PODEIS DECER SI ESTO DESAPARECE ?

  Reply

  1. 05 / jul

   AGB va dir…

   Estimada Noelia,

   Muchas gracias por su visita a nuestra web.
   Normalmente desaparece solo. En cualquier caso siga las instrucciones de su cirujano y confíe en su criterio, igual que en el momento de la intervención.
   Espero haber podido ayudarla.
   Reciba un cordial saludo.

   Dr. Benito.

   Reply

 3. 01 / oct

  Stephanie willoghby va dir…

  Tengo una cirujía de aumento de mamas, y desde entonces una está más dura que la otra. El médico me dijo que me hiciera masajes 5 mins. diarios, esto desde el 2007 y no veo mucho resultado. Desafortunadamente ya no puedo ver a mi médico porque vivo en el extranjero, no quisiera una reintervención, ¿pero será necesaria, o hay manera de que la mama que se siente dura se suavice?

  Reply

  1. 02 / oct

   AGB va dir…

   Hola,
   Es probable que lo que usted tenga sea una contractura capsular. Si esto es así, la única solucion es quirurgica, extirpando la cápsula y seguramente cambiando el implante.
   Saludos cordiales.

   Dr. Jesús Benito.

   Reply

  2. 17 / nov

   Dionesia va dir…

   Or alternatively:15 lads flinalg out of a battered old van, already semi-pissed.With a few bags of crisps & some really strong, really cheap cider & draw.Act like a bunch of boisterous plebs, quickly get even more pissed. Fall in the stream, bang into mothers with kids. Piss everyone off with ridiculously loud music. Get there flabby beer bellies out, piss in the bushes, fall into a coma & wake up with a lobster red back & half a red face, when it starts to piss down. Then rip up all the grass in the park trying to get the van moving.england in the summertime.

   Reply

 4. 08 / oct

  maria gracia va dir…

  hola hace un año me hice un aumento de pecho y rrecientemente en uno de mis pechos me siento como un chipotito como si fuera una bolsita de aire y la siento ligeramente levantada en el area del escote´ esto que podria ser¨?

  Reply

  1. 10 / oct

   AGB va dir…

   Estimada Maria,
   Gracias por visitar nuestra web. En cuanto a tu pregunta, te recomendamos que visites al cirujano que te operó.
   Saludos cordiales.

   Equipo AGB.

   Reply

 5. 24 / oct

  rosario va dir…

  A partir de los cuantos años me puedo poner implante de mama? Yo me quiero poner a lo 16.

  Reply

 6. 26 / oct

  maira parra va dir…

  Me cambie las protesis PIP por protesis CUI, el dia 5 de octubre de 2012. ya han pasado 21 dias y tengo mucha inflamacion y dolor. esto es Normal????
  agrezco su respuesta….

  Reply

  1. 31 / oct

   AGB va dir…

   Estimada Maira,

   Lo mejor es que consulte a su cirujano ya que el sabe el tipo de intervención que ha realizado. Según el procedimiento técnica utilizados, puede tener más o menos inflamación.

   Saludos.

   Dr. Benito.

   Reply

 7. 11 / nov

  lily va dir…

  estoy operada de aumento de senos pero mi protesis me quedaron altas ya tengo 25 dias de operada,cree q debo operarme de nuevo para corregir, gracias

  Reply

  1. 12 / nov

   AGB va dir…

   Hola Lily,
   Esto es algo que has de consultar a tu cirujano.
   Normalmente las prótesis bajan con el tiempo, aunque se les puede ayudar con una banda elástica en la parte superior de la mama.

   Saludos cordiales,
   Dr. Benito.

   Reply

 8. 14 / nov

  sonia va dir…

  hola yo me opere hace 6 años y he tenido dos niñas a ninguna le e dado pecho pero se me a quedado el pecho caido y vacio esto entra en la garantia me lo pueden solucionar.gracias

  Reply

  1. 14 / nov

   AGB va dir…

   Hola Sonia,

   Pues se puede solucionar pero no entra en la garantía ya que los cambios que se producen en la mama con la edad, embarazos, etc no tienen nada que ver con el procedimiento inicial ni con los implantes. Esperamos haber resuelto su duda.

   Saludos cordiales,
   Dr. Benito Ruíz.

   Reply

 9. 21 / nov

  natalia va dir…

  hola, me opere hace 13 dias, a la vista es como que la protesis no quedo centrada en el pezon. el medico dijo que tiene que bajar y que ayude con masajes en la parte de arriba. estan colocadas debajo del musculo graciaas

  Reply

  1. 21 / nov

   AGB va dir…

   Estimada Natalia,
   En casos como el tuyo, nuestro consejo es que debéis seguir las instrucciones del cirujano que os operó.
   Saludos cordiales.
   Equipo AGB.

   Reply

   1. 16 / nov

    Rimhot va dir…

    poli psila i stamatina tha boruose na itan kai 2wri.kala pososta gia prwino mou vals souleiman klemmena oneira.poli kala neanika gia master chef.kala noumera kai gia tis 3 vradynes ekpobes mega-ant1-alpha.to mega me pia logiki epelexe tous singles otan exei toso kairo na deixei kaluteres seires opos to 50-50 kai tous latremenous geitones???

    Reply

 10. 27 / nov

  loreley va dir…

  me opere los pechos a mediados de abril…me parece demasiado para mi cuerpo…soy delgada y me puso 450 cc…me arrepiento no puedo hacer nada por cambiar a un talle menos? estoy re acomplejada…me agarra depresion !!! una respuesta favorablee…

  Reply

  1. 28 / nov

   AGB va dir…

   Hola Loreley,

   Lo que puedes hacer es reintervenirte y ponerlas más pequeñas.
   Si necesitas más información quieres pedir una cita puedes hacerlo rellenando el siguiente formulario de contacto.

   Un saludo.
   Dr. Jesús benito.

   Reply

   1. 17 / nov

    Ani va dir…

    I agree Ann. This show is propaganda for the Banksters! They got soodbmey who is bright and eloquent with just enough of an accent to make him sound authoritative on the subject. They picked through the pieces of financial history that fit their agenda. The agenda was to make people think that the worldwide financial system somehow manages and regulates itself when misallocation of capital takes place for whatever reason. This is wrong! Capital is purposefully directed to be misallocated by those who are in control of issuance of money in the first place. It was a well done piece of propaganda however. And I suspect it will help keep some of the sheeple in the dark even though they think they understand NOW.

    Reply

  2. 17 / nov

   Nene va dir…

   It kills me that Posey is such a great kid, a great player, a great story, and he got shit on berofe they even broke camp this spring, and now hes supposed to spend the first few years of his career carrying a bunch of old, slow slow slow as you say, goats around on his back and were supposed to say:

   Reply

 11. 28 / nov

  natalia va dir…

  Buenas tardes, estoy operada desde el 8 de noviembre, todo marcha bien, salvo que hasta hace unos días me dolia la axila derecha, ahora ya no, pero siento un tirón en el brazo duele levemente pero el otro esta perfecto. quería saber si es normal sentir eso, si bien no es fuerte ni nada quiero saber. estoy operada por detrás del musculo. saludos y espero su ayuda!!!

  Reply

  1. 29 / nov

   AGB va dir…

   Hola Natalia,

   Muchas gracias por tu visita. A priori es normal que notes tirantez después de la operación, sobre todo si la prótesis es submuscular.
   En cualquier caso, si notas cualquier otra anomalía, te aconsejo que vayas a que te examine el cirujano que te operó, él podrá decirte si va todo bien.
   Sentimos mucho no poder prestarte más ayuda.

   Saludos cordiales,
   Dr. Jesús Benito.

   Reply

 12. 11 / des

  elena diaz va dir…

  Quisiera saber si puedo sustituir mis protesis,reducir el tamaño de mis areolas y lavantar 4cm mi pecho con una mastopexia periareolar (quiero evitar a toda costa la T) y cuanto me podria costar.GRACIAS.

  Reply

  1. 12 / des

   AGB va dir…

   Estimada Elena,
   Muchas gracias por su visita a nuestra web.
   En cuanto a su pregunta, que con una periareolar es difícil levantar los 4 cm, casi siempre se necesita, al menos, la cicatriz vertical. Pero en cualquier caso habría que valorarla en la consulta. Si le interesa puede pedir cita rellanando el siguiente formulario de contacto.

   Saludos cordiales.

   Reply

   1. 17 / nov

    Gianni va dir…

    The small effort of wntriig a well written article is rewarding, Ncl Pride Of Hawaii, Kids Nfl Jerseys, Company Engineering Precision, Hot Babe For The Day, Ariat Ladies Boots, Last Minute Ski Vacation, Hood Nigga Remix Lyrics, How To Build A Sweat Lodge, Free Mallu Videos Of Reshma, Siemens Fridge Freezers, Blood Clot In Brain, British Boy Scouts, Severe Motor Octane Method For Avgas, Tegri K Harris Arlington Heights Il, Rc Car Simulator, Mosquito Sticks Review, Roof Valley Snow Loads, Slave Maker Game, First Hill Plaza, Society Of Vascular Surgery, Bosch Fuel Distributor, Social Networks For Attorneys, Tanks Stainless For Food Industry, Front Royal Cardinals, People That Have Left The Illuminati, Music Phantom Of The Opera, Mountain Side Auto, Advisory Lesson Plans, Honda Motorcycle Parts List, Karastan Bokhara Rug, Gmc 26 For Sale, Pre Civil War Economy, Fortis Life United States, Mazda 2 2007, Carpet Cleaning Union Nj New Jersey, New Mexico Contractors License, Pa Equipment Sale South Africa, Motorcycle Chain Guide, Fedex Truck Crash,

    Reply

  2. 17 / nov

   Natali va dir…

   i stamatina esaipe to 20ari tha mporouse na ginei kai 2wri i ekpombi.poli kala to master chef gia pempti.to son tha borouse na paei stis 12 opos eixe ginei me tin asi.

   Reply

 13. 29 / des

  celica va dir…

  solo k yo me kiero poner ahumento de pechos y kiero saber en cuanto salen y una piposcultura gracias

  Reply

  1. 31 / des

   AGB va dir…

   Hola,
   El coste depende de la lipoescultura, concretamente de las áreas a tratar. El aumento de mamas es a partir de 4900 euro, en función de la técnica y tipo de prótesis.
   Saludos
   El Equipo AGB

   Reply


Tractaments destacats

Peelings

Peelings

Elimina les cèl·lules mortes de l'agressió solar i prepara la teva pell per a l'hivern. més informació »

Vistabel

Vistabel

Frunces molt les celles? Tens arrugues en la front? Vistabel, també conegut com bótox, és el tractament més popular per rejovenir la teva mirada. més informació »

Et contactem?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Destacats al Blog

Descarrega la 1ª Guia d’Estètica Masculina

La 1ª Guia sobre cirurgia estètica i medicina estètica per a homes. Descarrega-la ja, és gratis… »

Augment de mames: preguntes més freqüents

Perquè rebem en consulta moltes dones amb moltíssims dubtes. Perquè llegim (i moltes vegades… »SECPRE ISAPS ASAPS SEMAL SEMCC SETGRA International Federation for Adipose Therapeutics and Science WOSAAM Grup Tres Torres Webicina Resources Doctoralia

 


Antiaging Group Barcelona: Cirurgia Plàstica, Cirurgia Estètica, Medicina Estètica, Medicina Antiaging

Clínica Tres Torres, c/Dr. Carulla, 12, planta 3, 08017 Barcelona - Tel. 932 520 967

Consultas Externas La Milagrosa, c/Fernández de la Hoz, 45, 28010 Madrid - Tels. 902 013 713 | 606 95 33 31

Social Media dirigit i gestionat per Ubikuos, Web dissenyada i programada per Espira Tecnologías Web

Última actualización: September 11, 2013

Web Médica Acreditada. Ver más informaciónNosotros subscribimos Los Principios del código HONcode de la Fundación Salud en la Red | Premiados porWhatClinic.com

Copyright 2012 | Avís Legal | Codi d'Ètica | Política de visites | Mapa Lloc