Antiaging Group Barcelona. Clinica de Cirugia Plástica Estética.

Ets a: Antiaging Group Barcelona. Cirugía Plástica Estética. Medicina Estética » Tractaments » Dermolipectomíes

Dermolipectomíes

L’interès per la lipectomía ha augmentat en els últims anys gràcies al tractament quirúrgic de l’obesitat (bypass, balons), que provoca un aprimament massiu i un excés de pell important.
El principal inconvenient d’aquest tipus de cirurgies és la cicatriu resultant. Encara que es procura situar-les en zones poc visibles o fàcils d’ocultar sota la roba, solen ser cicatrius llargues. És el la/pacient qui ha de valorar si li compensa el resultat.
Hem portat a terme diferents tipus de lipectomies:

-Lipectomía crural

Té com objectiu millorar la cara interna de la cuixa.  La intervenció pot realitzar-se amb anestèsia epidural. Per a això, en primer lloc es realitza una liposucció que buida la zona de greix i facilita la extirpació de la pell sobrant, així com el lifting de la mateixa. La cicatriu queda just en l’arrel de la cuixa, pujant per davant a banda i banda del pubis. En els casos en els quals ha de tractar-se la part inferior de la cuixa, la cicatriu quedarà situada en la part mitja d’aquest amb forma de T.

Lifting de cuixes

Sol realitzar-se combinat amb una abdominoplàstia per a aconseguir tibar els teixits de la part anterior, lateral i posterior de la cuixa. La intervenció consisteix a tibar la pell de tot la cuixa, com si es tractés d’uns pantalons. En molts casos es pot usar el greix sobrant per a emplenar el glúti i donar-li mes projecció. El lifting de cuixes es realitza amb anestèsia general.  La cicatriu resultant té forma de circumferència, situada a l’altura de la cintura lumbar.

Body lift.

El body lift consisteix a realitzar una lipectomía circumferencial, alta o baixa. L’alta es realitza a l’altura de la cintura lumbar. La baixa se situa en el solc submamari, per darrere de la escapular (coincidint amb la zona de l’elàstic del subjectador). Permet tibar, sobretot, la pell lateral (els flancs), una de les zones que sol sofrir més flàccides.
Es tracta d’una cirurgia major, que requereix un ingrés en clínica de cinc o sis dies.

Lipectomía de braços o braquioplàstia

En els braços flàccids, la liposucció no és útil pel que és necessari extirpar la pell que penja de la zona del tríceps.  La cicatriu resultant MÉS HABITUAL transcorre des de l’aixella fins al colze.  En alguns casos és possible realitzar una primera liposucció i, al cap d’entre tres i sis mesos, completar-la extirpant la pell que no s’ha retret correctament, deixant una sola cicatriu en l’aixella.-

< h3>Complicacions

Per regla general són les corresponents a la cicatriu, que pot quedar hipertròfica o queloidea. També poden produir-se lleugeres asimetries. En els ” bodi lift” s’han de prendre totes les mesures adequades per evitar la trombosi venosa profunda i l’embòlia pulmonar.

Puede interesarte:

 1. Cirurgia per a la flacidessa de glutis
 2. Cirurgía postbariàtrica
 3. Banana subglútia
 4. MACS lift

Deixa'ns un comentari

Comentaris d'aquesta entrada RSS dels comentaris d'aquesta entrada

 1. 18 / jun

  Victoria va dir…

  Hola, cual es el coste de la consulta y a donde deberia ir para realizarla? he sufrido una fuerte perdida de peso y me gustaria saber que se podria hacer para reparar los tejidos descolgados o flacidos. Gracias.

  Reply

  1. 22 / jun

   AGB va dir…

   Hola Victoria

   Perdona por el ligero retraso en nuestra respuesta, a veces recibimos los avisos de mensaje en la carpeta de spam. Nuestras consultas están en la c/ Dr Carulla 12 planta 3. El teléfono para pedir
   hora es 93 252 23 49 y la primera visita es gratuita para todas las personas que han dejado algún tipo de comentario en nuestra web, como es tu caso. Solo tendrías que indicarlo a la hora de reservar cita.

   Un cordial saludo,

   Elena Benito, Community Manager.

   Reply

 2. 20 / jun

  samara va dir…

  hola me gustaria saber el precio de cuanto valdria reafirma la flacidez de los muslos y las nalgas! y cuanot vale la consulta

  Reply

  1. 20 / jun

   AGB va dir…

   Hola Samara
   Gracias por visitar nuestra web. La primera consulta cuesta 50 euros. Para contestar a su pregunta tendría que verle en la consulta, ya que la zona es complicada de tratar y en ocasiones la cirugía no es la solución.
   Un cordial saludo,
   Dr. Benito

   Reply


Tractaments destacats

Vistabel

Vistabel

Frunces molt les celles? Tens arrugues en la front? Vistabel, també conegut com bótox, és el tractament més popular per rejovenir la teva mirada. més informació »

Tractament de taques

Tractament de taques

Taques en la pell causades pel sol? Digues adéu amb peelings i làser IPL... més informació »

Et contactem?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Destacats al Blog

Descarrega la 1ª Guia d’Estètica Masculina

La 1ª Guia sobre cirurgia estètica i medicina estètica per a homes. Descarrega-la ja, és gratis… »

Augment de mames: preguntes més freqüents

Perquè rebem en consulta moltes dones amb moltíssims dubtes. Perquè llegim (i moltes vegades… »SECPRE ISAPS ASAPS SEMAL SEMCC SETGRA International Federation for Adipose Therapeutics and Science WOSAAM Grup Tres Torres Webicina Resources Doctoralia

 


Antiaging Group Barcelona: Cirurgia Plàstica, Cirurgia Estètica, Medicina Estètica, Medicina Antiaging

Clínica Tres Torres, c/Dr. Carulla, 12, planta 3, 08017 Barcelona - Tel. 932 520 967

Consultas Externas La Milagrosa, c/Fernández de la Hoz, 45, 28010 Madrid - Tels. 902 013 713 | 606 95 33 31

Social Media dirigit i gestionat per Ubikuos, Web dissenyada i programada per Espira Tecnologías Web

Última actualización: September 11, 2013

Web Médica Acreditada. Ver más informaciónNosotros subscribimos Los Principios del código HONcode de la Fundación Salud en la Red | Premiados porWhatClinic.com

Copyright 2012 | Avís Legal | Codi d'Ètica | Política de visites | Mapa Lloc